L’Europa juga a les 12 al Nou Sardenya contra la Pobla de Mafumet. Perquè els escapulats siguin campions de la Tercera Divisió necessiten guanyar i que el Cornellà no guanyi a casa contra el Vilafranca i que l’Olot perdi al camp de la Rapitenca. Un cúmul de circumstàncies complicat.

A la zona baixa, quan acabi la jornada, o el Muntanyesa o el Júpiter baixaran a Primera Catalana. Els de Nou Barris depenen d’ells mateixos. Juguen a casa contra el Manlleu i una victòria els salvaria sense mirar altres resultats. Si no fos així, haurien de fer un resultat igual o millor que el Júpiter i el Vic.

El Júpiter se la juga a la Verneda amb el Palamós. Tenen els mateixos punts que el Muntanyesa, pero amb el gol “average” en contra, per tant, han de fer un resultat millor del que facin els de Nou Barris i igual o superior del que faci el Vic, que juga al camp del Vilassar de Mar.

En cas d’empat a punts, el gol averaje dels tres equips és força rocambolesc. El Muntanyesa supera el Júpiter però perd contra el Vic. En canvi, els de la Verneda ho tenen millor que el Vic però pitjor que la Monta. En cas de triple empat, serien els de Nou Barris els que conservarien la categoria.