El Muntanyesa ha sortit disposat a fer un bon partit i agradar a l’afició. Els de Nou barris bàsicament han generat perill a pilota aturada. La primera gran ocasió ha estat aquest xut de falta de Fran Bea, que Ivan González ha desviat a córner. El Manlleu, també equip de Primera Catalana, també ha generat perill amb jugades d’estratègia. El cop de cap l’ha aturat sense gaires dificultats Yan Carlos. I quan faltaven set minuts per a la mitja part, ha arribat el gol dels de Nou Barris. Bauli ha engaltat un magnífic xut des de la frontal de l’àrea. Abans del descans els groc-i-negres haurien pogut augmentar l’avantatge, però el xut de Pedro surt lleugerament desviat. La segona part ha començat molt semblant a la primera. La Monta ha seguit creant perill a pilota aturada. I en el minut 59, jugada col·lectiva dels de Nou Barris, que ha acabat amb el segon gol del Muntanyesa i també de Bauli. El Manlleu no creava perill, però en una centrada lateral Erik no ha sabut com rebutjar la pilota i l’ha acabat tocant amb les mans. L’àrbitre ha assenyalat penal. L’encarregat de llançar-lo i transformar-lo ha estat Cristian Martínez, que ha posat emoció a l’últim quart d’hora de partit. De fet, el Manlleu ha tingut una molt bona ocasió per empatar. Ha estat en aquesta rematada de Costa, que surt fregant el pal. Quan sí que ha arribat l’empat ha estat ja en temps afegit. Jugada desafortunada de la Monta, ja que el 2 a 2 se l’han fet en pròpia porta. Desànim a la Bombonera, però la sort encara tenia una carta més i ja en el minut 93 ha arribat el tercer i definitiu del Muntanyesa, que ha estat obra de Marc Tudó. Un gol que classifica els de Nou Barris per a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya.