L’Europa va saltar a la gespa del Nou Sardenya amb actitud. Al primer minut de partit, Sergio López va desviar un xut creuat de Navarro que va anar a parar als peus de Tena, que tampoc va aconseguir fer diana. Minuts després Dani Pujol s’escapava per la banda i ho va intentar amb un xut des de lluny que el porter va refusar amb els punys. Els graciencs, tot i no estar encertats de cara a porteria, van dominar la primera part del matx, que va acabar amb un 0 a 0 al marcador.

A la represa, un escenari bastant similar. Els escapulats van tenir diferents oportunitats, sobretot a pilota aturada, però el marcador va continuar igual. Finalment, el matx es va haver de decidir a la tanda de penals. I aleshores, la situació va ser completament a la inversa: tots els xuts anaven dins. Fins que va arribar la sisena ronda, amb l’encert dels escapulats tant en el xut d’Alieu com amb l’aturada d’Arnau davant el penal de Socias. Amb un resultat de 6 gols a 5, els de Joan Esteva van aconseguir el pas a la segona ronda eliminatòria de la Copa.

El proper compromís de l’Europa serà dimecres, dia 2 d’agost, aquesta vegada però al Torneig dels Històrics.