Després de la derrota al camp del Mallorca, la Damm ha rebut la visita d’un altre equip balear, la Peña Deportiva i els illencs ràpidament han marcat. Al minut 17 Moi, de penal, feia pujar el 0 a 1 en el marcador. I el partit encara es posava més difícil per als cervesers quan en el minut 32 Adri de manera espectacular feia el segon dels visitants. Però en quatre minuts d’inspiració i d’efectivitat la Damm ha aconseguit empatar. Àlex, amb un xut ras, ha retallat diferències i després penal sobre Aleix. El mateix Aleix s’ha encarregat de transformar-lo i, per tant, fer pujar l’empat a dos en el marcador. A l’inici de la represa, la Damm ha aconseguit capgirar el marcador. Aleix ha acabat un contraatac. Amb el marcador a favor els barcelonins han buscat insistentment el gol de la tranquil·litat, però aquest no ha arribat. Tot i això, al final han aconseguit sumar els tres punts.