Leo Messi va signar quatre gols davant l’Eibar en lúltim partit de Lliga al Camp Nou. Un registre només a l’abast de grans golejadors i que l’argentí ha aconseguit en cinc ocasions. Arsenal, València, Espanyol, Osasuna i Eibar n’han estat les víctimes.

Messi va reservar el seu primer pòquer per a una nit màgica de Champions. L’Arsenal de Wenger va ser testimoni d’una demostració de l’argentí. 4 gols i els 4 diferents. Un de xut potent de fora de l’àrea. El segon, d’oportunisme. El tercer, marca de la casa. Picadeta i pilota al fons de la xarxa. I el quart, de jugada individual trobant un angle impossible.

El 2012, el València es va convertir en la primera víctima que va rebre 4 gols de Messi en Lliga. Aquell dia els txe es van avançar i el 10 del Barça es va dedicar a aparèixer en el lloc oportú per anar sumant gol rere gol. El quart va tornar a tenir el segell de la picadeta.

Mesos més tard va repetir en el dia del comiat a Guardiola. Messi va oferir una classe magistral de llançaments a pilota aturada contra l’Espanyol. Dos penals i un golàs de falta. També hi va haver temps per a una cursa amb xut creuat lluny de l’abast del porter.

I Osasuna era fins ara l’última víctima dels poquers de gols de l’argentí. Aquell dia Messi va decidir provar el no regat al porter. Una finta que va obrir la llauna. El segon va ser de penal i el tercer, aquesta vegada sí, va ser amb un regat al porter. Messi ho va arrodonir amb un gol de murri. El pòquer s’ha convertit en un passatemps del 10 blaugrana al Camp Nou.