Dimecres a les 20.45 h, el Barça afrontarà el partit de tornada de vuitens de final de la Champions. Els blaugrana van aconseguir un resultat favorable d’1 a 1 a Stamford Bridge i, per tant, un empat sense gols els atorgaria un bitllet a quarts de final.

Tanmateix, l’equip no vol especular amb aquest resultat,  ja que, com ha afirmat Sergio Busquets en roda de premsa, “un gol en l’últim moment ens faria patir i ens podria deixar fora”. El jugador també ha declarat que l’equip intentarà fer un partit semblant al de l’anada, generant ocasions i mirant d’aprofitar-les, tot i que són conscients que no serà fàcil.

Per la seva banda, Ernesto Valverde ha declarat que buscarà generar un joc amb identitat blaugrana. Considera que seria un error confiar en l’empat a zero com a resultat final, “és un equip perillós que et pot fer un gol en qualsevol moment”, ha afegit el tècnic.

En la llista de convocats, el tècnic basc ha pogut incorporar Andrés Iniesta, que ha rebut l’alta mèdica i s’ha pogut entrenar els darrers dies amb la resta del grup.