Celebrar un títol de Lliga a principis de març és un fet poc habitual i l'entrenador del juvenil del Barça ho ha notat especialment passant fred a la dutxa. El refredat que tindrà demà queda compensat per l'alegria d'un campionat excel·lent. Els blaugrana han superat 3 a 0 el Cornellà i s'han assegurat el títol quan queden cinc jornades per al final de Lliga. Després d'una primera part sense gols, Adama ha revolucionat el partit. Ha provocat la falta del primer gol que ha estat obra de Roger Riera. A més ha estat l'autor del 2 a 0, que donava tranquil·litat als blaugrana i, per arrodonir l'actuació, l'extrem ha provocat un penal que Cristian ha transformat en el 3 a 0 definitiu. Abans d'acabar a la dutxa, la festa ha començat a la gespa amb l'entrenador Jordi Vinyals volant pels aires.

El juvenil del FC Barcelona s’ha proclamat campió de Lliga a la Divisió d’Honor després de guanyar el Cornellà per 3 gols a 0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els de Jordi Vinyals han hagut de patir per guanyar i no ha estat fins a la segona part que han obert el marcador. Adama ha estat clau en els tres gols blaugrana. En el primer ha forçat una falta lateral molt a prop de l’àrea que ha acabat amb el gol de Roger Riera després d’un rebot. Vint minuts més tard, l’extrem blaugrana ha lluitat una pilota que s’ha acabat enduent després de diversos rebots i ha afusellat el porter del Cornellà. I a l’últim minut del partit una nova jugada seva on s’ha endut una pilota a base de fe i lluita un altre cop ha acabat amb un penal molt clar sobre ell mateix. Cristian no ha fallat des dels onze metres i ha tancat el marcador.

FC Barcelona: Ondoa, Godswill (Carlos Julio, min 81), Roger Riera, Robert Costa, Lucas, Samper, Adama, Pol Calvet (Enguene, min 60), Cristian, Babunski (Joel, min 81) i Ebwelle (Toni Sanabria, min 56).

UE Cornellà: Sergio, Lara, Toni (Fran, min 70), Castell, Guti, Pau, Jonathan (Martí, min 63), Xemi, Yeray (Albert, min 57), Robert i Pol (Guille, min 63).

Gols: 1-0 Roger Riera (59′); 2-0 Adama, (79′) ; 3-0 Cristian (p), (90′).