La victòria del Barça en quarts de final davant l’Igualada donava vibracions positives de cara a sumar la tercera Copa consecutiva. En 13 minuts, totes les bones vibracions es van difuminar amb el 3 a 0 del Vendrell que deixava el partit molt coll amunt. Al descans s’hi va arribar amb un contundent 4 a 1. La segona meitat va començar amb un altre aire, ja que els de Gaby Cairo van fer dos gols consecutius. Va ser un miratge, perquè els del Baix Penedès no van afluixar i es van endur la victòria de forma clara i jugaran la final contra el Reus.

Moritz Vendrell (4+3): Molina, Albesa, Costa, Barroso, Jepi Selva – cinc inicial –  Rodriguez, Ruiz, Ferrer i Aragones.

FC Barcelona (1+2): Egurrola, Mia Ordeig, Panadero, Torra, Reinaldo – cinc inicial – Álvarez, Miras i Gual.

Gols: 1-0, Albesa, FD, min 7; 2-0, Costa, min 10; 3-0, Albesa, min 13; 3-1, Miras, min 15; 4-1, Jepi Selva, min 24; 4-2, Álvarez, min 36; 4-3, Gual, min 37; 5-3, Costa, min 39; 6-3, Costa, min 48; 7-3, Costa, min 49.