Derbi ensopit el que han jugat el Júpiter i el Muntanyesa a la Verneda, en el qual els dos conjunts s'han repartit els punts. La primera part ha estat dominada pel Muntanyesa, però els de Manolo González han creat poques ocasions. Un penal sobre Nils que ha transformat Dani Acosta ha inclinat la balança cap als de Nou Barris. A la represa s'ha capgirat tot, el Júpiter ha començat a controlar i la Monta s'ha arreplegat. En una arribada dels de la Verneda s'ha reclamat penal sobre Toni Perez, que l'àrbitre no ha assenyalat. En un llançament de falta ha arribat l'empat del Júpiter. Romo l'ha tret i Velillas ha rematat de cap, quan semblava que Burgada aturava la pilota, Oriol Escabrós ha desviat l'esfèrica i s'ha convertit en l'empat del Júpiter. Tots dos equips han buscat la victòria, els de Juanjo García l'han tingut en una jugada amb molts rebots que ha acabat a córner. Mentre que el Muntanyesa l'ha tingut amb una jugada de Pere Olivé que Jaume Albert ha tret amb els peus. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Jo crec que la primera part ha sigut de clar domini de la Muntanyesa, no hem estat gaire encertats, ells han estat molt bé. La segona part ha sigut totalment nostra, hem aconseguit l'empat. Si soc políticament correcte doncs m'he de conformar, si no, si fos com altres equips, com altres entrenadors, hauria de dir que hi ha un penal a Toni que és clamorós i que no el xiulen." MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "El gol tan d'hora a la segona part, que ha sigut una jugada desafortunada perquè l'hem marcat nosaltres, realment. Condiciona una mica perquè et posa una mica més nerviós i de veure el partit controlat, veus que no el tens tan controlat, et condiciona una mica, però bé, crec que després d'aquí hem defensat bé, hem estat ben col·locats i sí que ens ha faltat més encert dels jugadors del davant. Resultat dins del dolent per nosaltres és bo, perquè mantenim la distància i el 'gol average' el tenim guanyat."

CE Júpiter: Jaume Albert, Xavi Valls, Guille, Sergi Pérez, Santolalla, Isra, Serrano (Peter 66′), Romo, Elhadji “Drogba”, Toni Pérez i Velillas (Mechi 75′).

CF Muntanyesa: Tato, Ferran, Uri, Andrés, Acosta (Romera 78′), Rubén, Padilla, Pere, Nito (Dani Sánchez 62′), Nils (Héctor 83′) i Sascha.

Gols: 0-1, Acosta (p.) (24′); 1-1, Velillas (51′).

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó. Ha amonestat per part local a Guille (8′), Velillas (32′), Serrano (47′), Santolalla (57′), Romo (73′) i ha mostrat la vermella directa a Dani de Paco (fisio) (44′). Per part visitant, ha amonestat a Ferran (58′), Acosta (68′) i Pere (89′).

Incidències: Uns 150 espectadors avui a la Verneda.