Ni Pete Mickeal, ni Navarro, ni Oleson, ni Tomic. Els homes entrenats per Xavi Pascual van sortir a la pista sense quatre titulars i amb la possible relaxació que passés el que passés, el Barça ja era matemàticament primer del seu grup del Top 16 de l'Eurolliga. Els blaugrana, però, van respondre amb un molt bon partit davant un Montepaschi, que s'hi jugava la classificació. Després d'un primer quart igualat amb l'ensurt d'un parcial de 10 a 0 en contra, en el segon el Barça va dominar i també ho fa fer després del descans. Una bona defensa i un Nathan Jawai imparable, amb 22 punts i 12 rebots, van ser la clau de la victòria. Huertas i Ingles van posar-hi la resta i el Barça va sumar una nova victòria per 69 a 77 que serveix sobretot per saber que aquest equip també respon en situacions complicades i sense les seves estrelles.

Montespaschi Siena (25+15+15+14): Brown (15), Rasic (9), Sanikidze (8), Ress (10), Moss (12) -cinc inicial- Eze (2), Carraretto (-), Kangur (10) i Ortner (3).

FC Barcelona Regal (23+22+20+12): Sada (5), Jasikevicius (3), Ingles (20), Lorbek (5), Jawai (22) -cinc inicial- Rabaseda (-), Wallace (-), Huertas (14), Abrines (7) i Todorovic (1).