Parlar amb el Josep és viatjar per la història del Júpiter. Fa 66 anys que és soci del club, des que el seu pare, quan no havia complert ni un any, l'hi va afiliar. Ell és la tercera generació de jupiteristes de la família. JOSEP TOBIAS MAURÍ, membre de l'Àrea Social del CE Júpiter "M'ho ha donat tot perquè les experiències que he viscut aquí han estat molt positives i molt bones." Un dels records que guarda amb més afecte és de l'any 66, quan el Júpiter va arribar a la final de la Copa del Generalísimo, que va perdre contra l'Athletic de Bilbao. JOSEP TOBIAS MAURÍ, membre de l'Àrea Social del CE Júpiter "Abans d'arribar aquí es va fer el campionat de Catalunya que vam eliminar el Barcelona, l'Espanyol i altres equips. Durant el transcurs de les eliminatòries de la Copa del Generalíssim també vam eliminar el Mallorca, el Múrcia, el València, diversos equips. I vam poder jugar la final al camp de l'Hércules." Des de 1978 forma part de la junta directiva del club. Ha vist passar fins a sis presidents diferents. Aquesta dedicació altruista a uns colors se li ha reconegut amb el lliurament del Premi Sant Martí en la categoria individual, que va rebre al novembre. El guardó no ha fet altra cosa que reforçar l'estima del Josep cap a l'entitat. JOSEP TOBIAS MAURÍ, membre de l'Àrea Social del CE Júpiter "Perquè és un sentiment que porto a dins meu. Des de ben petit, petitet, els familiars, l'avi, els tiets, sempre Júpiter, Júpiter. M'ho han anat inculcant, m'ho han anat impregnant a dins meu i per això estic aquí. I mentre tingui salut i pugui col·laborar amb la gent que vingui nova, amb les juntes, poder donar un cop de mà per poder-ho tirar endavant tot."

Primer com a aficionat i des de 1978 com a membre de la junta directiva, la vida de Josep Tobias sempre ha estat estretament vinculada al club. Per això acumula una gran quantitat de records que guarda al calaix de la memòria, però d’entre tots en destaca un que per ell és especial: és de l’any 1966, quan l’equip juvenil del Júpiter va arribar a la final de la Copa del Generalísimo. Es va enfrontar amb l’Athletic de Bilbao després d’haver superat en les rondes prèvies equips com el Barcelona, el Mallorca o el València. Finalment, l’equip de Sant Martí va perdre la final contra els bascos.

Aquesta dedicació altruista a uns colors se li ha reconegut amb el lliurament del Premi Sant Martí en la categoria individual, que va rebre al novembre.