Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ha emès un comunicat en què es defensa de les acusacions d’haver contractat periodistes durant el seu mandat per defensar la seva gestió i criticar altres barcelonistes. L’expresident del Barça ho ha fet per rebatre un últim informe dels Mossos d’Esquadra al cas Barçagate, en què asseguren que “alguns periodistes del club rebien diners del club per ordre expressa de Bartomeu”.

El comunicat íntegre de Josep Maria Bartomeu

“Una vegada més, presento un escrit d’al·legacions al contingut d’un nou informe dels Mossos d’Esquadra que assenyala l’existència de pagaments ordenats per mi a periodistes amb la finalitat de defensar-me davant de l’opinió pública i, al mateix temps, criticar d’altres barcelonistes.

L’últim informe presentat pels Mossos davant del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona intenta concloure, falsament, que, a més a més, es van destinar diners des del FC Barcelona, sota la meva presidència, perquè terceres empreses paguessin a determinats periodistes per aquesta mateixa finalitat de protegir la meva reputació.

Totes dues conclusions no són certes sinó una interpretació errònia i perversa de converses entre diferents persones, periodistes i executius, de les quals s’entreguen posteriors suposicions i no proves fefaents.

Nego categòricament que, per ordre meva o amb el meu consentiment, es pagués des del FC Barcelona a periodistes amb la finalitat, o canvi, de defensar la gestió o la meva persona.”