Pep Guardiola ha confessat que si ell fos segon entrenador i el Barça li truqués, ell tornaria a Barcelona perquè és el seu club. L’entrenador del Manchester City ho ha dit després d’explicar la marxa d’Arteta a l’Arsenal. Josep Guardiola ha sorprès amb aquesta confessió durant la prèvia del duel de la FA Cup que enfrontarà el Manchester City amb l’Arsenal de Mikel Arteta.

El tècnic actual dels “gunners” era assistent de Guardiola al City. El de Santpedor ha explicat que sempre que l’equip marcava, Arteta ho celebrava amb passió. Excepte quan marcaven gol a l’Arsenal. Guardiola ha afirmat que Arteta no el celebrava de la mateixa manera i havia detectat el sentiment del seu segon entrenador vers l’Arsenal.

Guardiola ha destacat que tothom “té somnis i que el d’Arteta va ser anar al club que somiava”. Per aquest motiu, el va deixar marxar per entrenar l’Arsenal. “La vida és massa curta i s’ha de volar”, ha afegit l’entrenador del City.

Guardiola té contracte amb el Manchester City fins al 2025

Ara per ara, el possible retorn de Guardiola no només dependria de la trucada del Barça. L’entrenador dels “citizens” té contracte amb el club i, de fet, el va renovar el mes de novembre de l’any passat. Actualment Guardiola està lligat al Manchester City fins al mes de juny del 2025.