JOAN LLUÍS ABELLÁN, president del CN Barcelona "Ell té un valor afegit perquè és genuí. Hem tingut waterpolistes que han estat esportistes de l'any del club però que han jugat i han defensat els colors... Però el Joel és genuí, ha nascut a casa nostra." JOEL ESTELLER, jugador del CN Barcelona "Crec que ha estat una temporada, molt bona i positiva col·lectivament i individual. Poc més puc demanar amb l'equip que teníem i estem molt contents amb els resultats obtinguts."

Joel Esteller ha estat guardonat amb la insígnia al millor esportista de l’any 2012 del Club Natació Barcelona. El capità del primer equip de waterpolo cenebista ha rebut el guardó de mans del president de l’entitat marinera, Joan Lluís Abellán.

Joel Esteller, que aquesta temporada ha estat el màxim golejador de la Divisió d’Honor de waterpolo masculí amb 80 gols, és soci del CN Barcelona des que va néixer, l’any 1988, i forma part del primer equip des de fa vuit anys. El capità mariner ha confirmat que vol continuar jugant al club cenebista, però la delicada situació econòmica del club el podria obligar a marxar a un altre equip.