El segon partit de la sèrie va tenir un guió molt semblant al primer, però amb els papers canviats. El domini del marcador va ser, gairebé en tot moment, del Madrid. I, en canvi, la remuntada va ser del Barça. Després d'un primer quart igualat, els blancs van marxar al descans amb 10 punts d'avantatge, 36 a 26. L'enfrontament va entrar en una estranya fase de ratxes anotadores. Parcial de 0 a 11 dels de Xavi Pascual, seguit d'un altre dels de Pablo Laso de 14 a 2. Quedaven 12 minuts i els madridistes guanyaven de 14, 53 a 39 gràcies, sobretot, al joc exterior. Però els barcelonistes van tornar a entrar en el partit amb una defensa zonal que va ofegar el rival. Navarro va tirar del carro i en sis minuts, nou parcial, en aquest cas de 6 a 18. El matx va arribar al tram final igualat. Un triple de Mirotic quan faltaven 52 segons va donar quatre punts d'avantatge el Madrid, però la resposta blaugrana va ser un altre triple de Wallace. Els tirs lliures d'Oleson i l'error final dels blancs va permetre la victòria final al Barça per només un punt, 71 a 72.

R. Madrid, 71 – FCB Regal, 72

Madrid: Llull (8), Rudy (11), Suárez (2), Mirotic (10) i Begic (7) -cinc inicial-; Draper (3), Reyes (13), Rodríguez (2), Carroll (4), Darden (7), Slaughter (4).

Barça Regal: Huertas (3), Navarro (19), Ingles (4), Wallace (6) i Tomic (8) -cinc inicial-; Sada (2), Jasikevicius (0), Todorovic (2), Mavrokefalidis (8), Rabaseda (0), Oleson (14), Lorbek (6).

Parcials:10-11, 26-15, 19-20, 16-26