La idea que va donar el president del FC Barcelona, Joan Laporta, que el primer equip podia anar a jugar a l’Estadi Johan Cruyff mentre duressin les obres de remodelació del Camp Nou, sembla que ha quedat gairebé descartada.

Problemes de mobilitat

Laporta és conscient que la fórmula de mudar-se momentàniament al Johan Cruyff genera certes dificultats. De fet, el mateix president ja ha dit que “el problema principal és la mobilitat, i és complicat trobar-hi una solució“. L’alcadessa de Sant Joan Despí, Belén Garcia, va assegurar en una entrevista a RAC1 que, “entre totes les propostes que està estudiant [el Barça], la de jugar a Sant Joan Despí és la més complexa i inviable“.

Davant d’això, Joan Laporta ja està pensant en alternatives que “ja estem estudiant” i són dues. Una és anar a jugar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i l’altra, seguir jugant al Camp Nou, amb una reducció de l’aforament, mentre durin les obres de remodelació. Això sempre que s’aprovi el finançament de l’Espai Barça, que aquest dissabte passarà un primer examen a l’Assemblea de Compromissaris. Si s’aprova, hauran de ser tots els socis del club qui hi hauran de donar el vistiplau en un referèndum.