Laporta i Xavi al sopar de Campions
German Parga - FC Barcelona

Joan Laporta ha fet una advertència als seus companys de Junta Directiva al Barça en relació a la figura de Xavi Hernández. Segons ha explicat Sique Rodríguez a la Cadena SER, Laporta hauria demanat a alguns directius que han criticat Xavi de manera pública en alguna llotja d’estadis que deixin de fer-ho: A Xavi no se’l critica davant de ningú”, aquestes han estat les paraules que Laporta hauria dit als seus companys de junta dircetiva. De fet, segons Sique Rodríguez, Laporta hauria demanat a alguns directius “que vigilin amb els comentaris que fan ells i els que fan gent propera a ells”.

Laporta i l’alineació de Xavi contra el Rayo

Aquesta informació apareix unes hores després que el programa ‘Tot Costa’, de Catalunya Ràdio, expliqués que l’alineació de Xavi en el Rayo-Barça no va agradar a Joan Laporta. Segons va informar Laia Tudel, Joan Laporta es va veure sorprès per les rotacions que Xavi va fer en l’onze a Vallecas, una sensació que va ser compartida amb Deco.

En tot cas, el que valen són les paraules i els fets del president Joan Laporta, que ahir, per enèsima vegada, va tornar a mostrar la seva confiança absoluta en el projecte de Xavi Hernández al Barça.