La part de final de l’Assemblea General Extraordinària de Socis Compromissaris, que va servir per aprovar l’activació de les palanques econòmiques que demanava la Junta Directiva, també va servir perquè el president, Joan Laporta, fes alguna reflexió en veu alta. Per exemple, sobre Leo Messi.

Joan Laporta vol un reconeixement a Leo Messi

El president, després d’unes paraules de l’expresident Joan Gaspart sobre el jugador argentí, va deixar clar que “és un tema que em té trist des que va passar”. Joan Laporta va seguir argumentant el sentiment que té des que Messi va haver d’abandonar el club blaugrana l’estiu del 2021.

“És un tema en què totes les solucions que es proposin per fer un reconeixement a tot el que Messi ha donat m’hi apunto, les lidero o vaig darrere de qui les lideri. Ens ho ha donat tot“. El president va seguir la seva reflexió amb aquestes paraules: “Per mi, Messi sempre haurà estat al Barça. Les circumstàncies ens van fer fer el que vam fer, però això no pot espatllat el reconeixement que li hem de fer i, tard o d’hora, espero que més d’hora que tard, li puguem fer un homenatge a aquest jugador que ens ha donat tants anys de glòria i que sense ell no s’entendrien els últims 20 anys del Barça. Ha estat pedra angular d’aquest equip. Em té trist i fins que no ho solucionem, espero que m’aconselleu, em té trist i ho hem de solucionar. En qualsevol cas, un reconeixement etern per tot el que ha fet”.