Jèssica vall, classificada per semifinals Jocs Olímpics
Foto: @coe_es

Jornada amb cara i creu per a dues nedadores del Club Natació Sant Andreu. Jessica Vall ha aconseguit classificar-se per a una de les semifinals del 200 braça mentre que la seva companya Lidón Muñoz ha quedat fora en els 100 lliures.

Jessica Vall, a les semifinals

La barcelonina Jessica Vall s’ha classificat per a la semifinal dels 200 braça als Jocs Olímpics de Tòquio. La nedadora del CN Sant Andreu, que ha disputat la tercera sèrie classificatòria, ha acabat en la tercera posició amb un temps de 2.23.31. Ha estat una cursa en què Vall ha estat millor en el segon tram de la prova.

La marca de Vall l’ha situada en la desena posició de les 16 nedadores que participaran en les semifinals. El millor registre l’ha fet la sud-africana Tatjana Schoenmaker amb un temps de 2.19.16, que li ha servit per aconseguir el rècord olímpic i quedar-se a només cinc centèsimes del rècord del món.

Marina García i Lidón Muñoz, eliminades

La representació barcelonina en els 200 braça era doble. A més de Jessica Vall, també hi ha participat Marina García. La nedadora del CN Sabadell no ha pogut estar en les seves marques i ha acabat cinquena en la seva sèrie i vint-i-dosena en la classificació general amb un temps de 2.26.21.

Tampoc ha aconseguit passar a les semifinals la castellonenca Lidón Muñoz. La nedadora del CN Sant Andreu ha participat en els 100 lliures. Ha estat quarta de la seva sèrie amb un temps de 54.97 i ha acabat a la 27a posició. La més ràpida de la prova ha estat l’australiana Emma McKeon, que ha aturat el cronòmetre a un temps de 52.13 i ha aconseguit batre el rècord olímpic de la prova.

Lidón Muñoz, el·liminada en els 100 lliures
Lidón Muñoz no ha pogut passar a les semifinals dels 100 lliures