(EFE/Redacció)- El jugador del Barça Iñigo Martínez, que va renunciar en el passat a la selecció per cuidar la seva salut mental, ha ressaltat la importància de treballar amb professionals que proporcionin una “ajuda externa” que “avui en dia cal” als futbolistes, com en la resta d’àmbits, ha dit.

Iñigo Martínez creu que l’ajuda externa “s’ha de prendre amb naturalitat”

Segueixo amb ajuda externa, crec que a hores d’ara cal i no és només el meu cas, n’hi ha mil, gairebé tots els jugadors tenen una ajuda externa. Cada vegada hi ha més pressió, més competitivitat, al Barcelona l’empat no val i aquesta ajuda sempre va bé. Ho veig normal. A hores d’ara no només als futbolistes, a molta gent li cal i s’ha de prendre amb naturalitat”, ha confessat en roda de premsa a la ciutat del futbol.

Personalment, Iñigo s’ha mostrat satisfet pel seu moment al Barça, amb més minuts de Xavi Hernández en els últims partits que li han permès tornar a la selecció espanyola.

Satisfet del seu moment al Barça

“Em trobo bé, ja físicament puc dir que he deixat enrere aquests problemes que m’han impedit competir. Estic en un moment bo, amb oportunitat de jugar al Barcelona i content d’aquesta crida. És un honor venir a la selecció i gaudir d’aquests partits. Un sempre lluita per jugar els partits amb què somies des de petit. Espero fer un gran paper i que el seleccionador compti amb mi”, ha dit.

“Amb cada entrenador un millora en aspectes que et dona coses diferents que vas recopilant de cadascú per potenciar-te. Xavi Hernández des del primer minut va confiar en mi i he esperat l’oportunitat. En el primer partit contra el Mallorca no vaig estar bé i des d’aquí he esperat per aprofitar cada oportunitat que m’ha donat. Intento millorar cada dia per sortir a l’onze, espero seguir així millorar, l’objectiu és aportar-ho tot pensant sempre en equip”, ha afegit.