Messi

El FC Barcelona ha reaccionat amb un comunicat a la informació que ha donat el diari ‘El Mundo’ sobre les peticions que va fer Leo Messi a l’aleshores president del Barça, Josep Maria Bartomeu, per renovar amb el club blaugrana abans del burofax, o sigui, l’estiu del 2020.

Les peticions que va fer Leo Messi a Bartomeu per renovar amb el Barça abans del burofax
Josep Maria Bartomeu sembla que va acceptar totes les condicions de Messi excepte un pagament de 10 milions d’euros com a bonificació i l’eliminació de la clàusula de rescissió de l’argentí

El Barça, en aquest comunicat, mostra “la seva indignació davant la filtració interessada d’unes informacions que podrien formar part d’un procediment judicial“. El club lamenta que el diari “es vanti d’haver tingut accés a una quantitat ingent de documentació i correus electrònics que estan en poder de la investigació del Barçagate”. De fet, el Barça diu que “aquestes informacions i documentació encara no han estat compartides amb les parts”.

El FC Barcelona argumenta que “l’article en qüestió fa públics documents que res tenen a veure amb la instrucció del cas i el seu ús atempta contra la reputació i la confidencialitat del club“. Davant d’això, “amb l’objectiu de protegir els drets del FC Barcelona, els serveis jurídics del club ja estan estudiant les mesures oportunes que cal emprendre”.