Ibai Llanos

Sandro Martin podria ser el protagonista d’una vetllada com a local per aconseguir el cinturó de campió del món de boxa. El púgil de Nou Barris és tricampió d’Europa i l’streamer Ibai Llanos ha explicat que es podria plantejar organitzar una vetllada en què Martin optés al títol i es pogués retransmetre per Twitch.

Les dues condicions perquè sigui viable

Les dues condicions per dur a terme una vetllada d’aquesta envergadura són esportives i econòmiques. Primer, Sandor Martin ha de poder tenir l’oportunitat de disputar-li el cinturó al campió mundial i, ara per ara, és una opció complexa, ja que al barceloní li queden un parell de combats per poder tenir aquesta opció. L’altra condició és econòmica, perquè es necessitaria una suma important de diners per organitzar una vetllada internacional i que la WBA accepti.

Actualment, el cinturó mundial del pes superlleuger està vacant després que el britànic Josh Taylor no revalidés el títol amb un aspirant, que podria ser el dominicà Alberto Puello o el venezolà Ismael Barroso. El següent de la llista ja és Sandor Martin, però s’haurà d’esperar a la decisió de WBA.