Dennis González i Mireia Hernández, plata al duet mixt

La natació artística espanyola ha acabat la seva participació al Mundial de Doha amb una nova medalla. El nedador del CN Kallípolis Dennis González i la nedadora del CN Granollers Mireia Hernández s’han penjat la quarta medalla de la delegació espanyola després d’aconseguir la plata en el duet mixt lliure. La Xina ha aconseguit la medalla d’or, mentre que la parella de Mèxic ha acabat en la tercera posició.

Dennis González i Mireia Hernández fan història amb la quarta medalla

La selecció espanyola de natació artísitica torna de Doha amb quatre medalles penjades al coll. Després de les plates aconseguides per l’equip tècnic i Dennis González en el solo lliure i el bronze d’Alisa Ozhogina i Iris Tió en el duet mixt, ara cal afegir un altre argent. En aquest cas, l’han aconseguit Dennis González i Mireia Hernández, en el duet mixt lliure.

En aquesta prova, els xinesos Wentao Cheng i Haoyu Shi han aconseguit la medalla d’or després de sumar 224,1437 punts, mentre que la parella catalana ha sumat 208,3583. La lluita pel bronze ha estat molt disputada entre els mexicans Trinidad Meza i Diego Villalobos, amb 192,5772 punts, i els colombians Jennifer Cerquera i Gustavo Sánchez amb 191,8729.

L’exercici de Dennis González, que després de dos quarts llocs va aconseguir una plata en el solo lliure, i de Mireia Hernández s’ha basat en una composició de hip-hop, extreta de la pel·lícula ‘Sted up’. Es tracta d’una rutina nova, que han estrenat a Doha.

Les valoracions de Dennis i Mireia