L’Horta es complica una jornada més la permanència a la Tercera Divisió. El conjunt del Feliu i Codina ha empatat a tres amb l’Igualada en un enfrontament que al descans guanyava per 3 a 1. El partit corresponia a la quarta jornada de la segona fase de la Tercera Divisió, que s’havia de disputar 2 de maig però que es va ajornar per un positiu de covid-19 en l’equip igualadí.

Gol matiner de l’Igualada i reacció fulminant de l’Horta

El partit no ha pogut començar pitjor per als locals. Al primer minut de partit, penal a favor de l’Igualada. Adrián Gimeno no ha perdonat des dels onze metres i ha fet el 0 a 1. L’equip de Javi Iglesias, però, ha tingut la sort de cara. Al minut 21, ha empatat gràcies a un gol d’Eppy Magalhaes en pròpia porta.

El gol ha deixat tocat el conjunt de l’Anoia i els hortencs ho han aprofitat. Jordi Aumatell, al minut 26, ha controlat una pilota al punt de penal i el seu xut després de tocar el pal ha entrat dins la porteria de Romans Carrillo. El porter igualadí ha estat clau per evitar el tercer de l’Horta després de rebutjar una bona rematada de cap d’Aumatell. Tot el contrari del que ha passat al minut 43 quan Aumatell, a la sortida d’un córner, ha fet de cap el 3 a 1.

L’Igualada empata el partit

A la segona part, l’Igualada ha retallat distàncies. Joel Huertas, que a la primera part ha substituït Luque per lesió, ha fet el 3 a 2 un quart d’hora després de la represa.

Amb el gol, el conjunt de Carlos López ha buscat el gol de l’empat, i l’ha trobat. Genís Cargol, al minut 73, ha fet l’empat a tres.

L’Horta ha tingut l’última ocasió a les acaballes del partit. Juanlu sol davant el porter no ha definit bé i el partit ha acabat amb el repartiment de punts entre els dos equips.