Minut 69. Domi Berlanga substitueix un Sergi Arranz que pràcticament no ha pogut rascar bola. És el primer cop que el nou fitxatge hortenc trepitja el Feliu i Codina amb la samarreta blanc-i-negra. Un debut que no podia haver estat millor. 10 minuts abans del final, el davanter ha aprofitat una errada de la defensa de la Pobla per fer l’únic gol del partit.
Abans d’aixó, la primera part de l’Horta – Pobla de Mafumet havia mort sense res a destacar. Moltes arribades, però totes sense l’última passada. Un partit competit d’aquells que durant tota la temporada sempre se li han escapat als hortencs.
No ha estat fàcil perquè la Pobla ha tingut dues bones aproximacions només començar la segona meitat. La resposta hortenca l’ha donada Gerard Nolla amb aquesta volea. Aleshores ha arribat el canvi de Domi, que en la primera pilota que ha tocat li ha deixat de cara a un Santolalla que s’ha topat amb Perales. La més clara dels visitants ha estat aquesta de Pol Ballesteros, que no ha sabut aprofitar l’errada de la defensa barcelonina. Andrés ha tret de porteria i Domi ha estat el més murri per fer el gol. Els últims 10 minuts han estat d’anada i tornada. Andrés s’ha estirat per negar-li el gol a Koné, i Perales ha evitat el doblet de Domi amb una bona aturada. L’Horta ha sabut jugar amb el temps i el marcador, i Domi ja ha pogut participar de la festa al vestidor.