S’ha imposat la lògica en el derbi entre el Barça i la Damm i els blaugrana han acabat guanyant per 3 a 0. Ni el debut a la banqueta dels cervesers de Francesc Bosch ha trencat la ratxa negativa dels vermells. El pes del partit ha estat del Barça, que és qui més perill ha creat. Això sí, en els primers 45 minuts els culers no han estat gens encertats en la rematada final. Tot ha canviat a la segona part. Martí ha fet el primer, això sí, amb l’ajuda involuntària d’Àlvaro, que no ha encertat a aturar la pilota. La Damm ha intentat reaccionar, però ofensivament els cervesers han estat molt fluixos. El segon del Barça ha estat obra de Riqui i Guillem, quan faltaven nou minuts per al final, ha establert el resultat definitiu. Amb la victòria els blaugrana continuen líders destacats. En canvi, la derrota complica una mica més la delicada situació de la Damm.