La Monta, després de l’empat al camp de l’Ascó, afronta la visita del Júpiter amb l’obligació de guanyar per no complicar-se la vida. Després d’una segona volta per oblidar, els de Nou Barris han de reaccionar ja si no volen veure’s definitivament amb l’aigua coll.

El Júpiter afronta el derbi amb relatives bones sensacions. Fa quatre partits que no perd i creu que la permanència encara és possible. Els gris-i-grana, que han millorat últimament defensivament, volen esgarrapar algun punt per seguir a prop de la salvació.

I qui sí que està ben content és el Sant Andreu. Després de la remuntada al camp de l’Olot, els andreuencs reben la visita del Manlleu. Els quadribarrats tenen una bona oportunitat de consolidar la posició de promoció d’ascens contra un equip que lluita per no perdre la categoria.

L’Europa jugarà al camp de la Pobla Mafumet amb el reforç moral de la victòria contra el Figueres. Un triomf escapulat situaria l’equip amb la salvació gairebé a tocar. Els tarragonins es jugaran les últimes opcions d’aspirar a la promoció d’ascens.