Dani Alves presentació

Dani Alves es presentarà davant els aficionats i el mitjans de comunicació després d’haver arribat a un acord amb el club blaugrana per incorporar-se a l’equip a partir de l’1 de gener del 2022 i fins a final de temporada. El lateral brasiler, de 38 anys, tindrà l’oportunitat de mostrar el seu barcelonisme perquè els aficionats podran veure el seu ídol en directe al Camp Nou.

Els horaris de la presentació de Dani Alves

Dani Alves serà presentat davant el públic dimecres, 17, a partir de les 14 h en un acte obert al públic al Camp Nou. Una hora després, a partir de les 15 h, el brasiler respondrà a les preguntes dels periodistes a l’Auditori 1899, al mateix estadi del FC Barcelona.

On veure l’acte de presentació

La presentació de Dani Alves es podrà seguir en “streaming” mitjançant el lloc web de betevé a partir de les 14 h. Posteriorment es podrà seguir el desenvolupament de la roda de premsa.

Què fer per veure en directe Dani Alves

Els socis i aficionats que vulguin assistir a la presentació poden aconseguir a partir d’aquest dilluns les entrades, un màxim de sis per persona, a través de la pàgina web del FC Barcelona, o a les taquilles del Bulevard entre les 10 i les 17 h dilluns i dimarts i a partir de les 10 h el mateix dimecres.