L’EE Guineueta s’ha vist les cares amb l’U.D. Vista Alegre en un partit amistós de pretemporada. Els homes de Luis Gallego s’han endut la victòria amb un resultat de 3 a 2.

La Guineueta acomoda el marcador

L’inici del primer temps no ha tingut un clar dominador, tant les ocasions de la Guineueta com de la U.D. Vista Alegre han causat perill en les àrees rivals. Un greu error de la defensa del Vista Alegre ha permès que al minut 20 de partit, la Guineueta s’avancés al marcador amb gol d’Èric Fernández. El segon ha arribat a la mitja hora de partit. Una jugada per banda ha acabat amb una centrada a l’àrea dels de Castellefels que Danilo ha enviat al fons de la xarxa.

Minuts per tots i rodatge

Gallego ha aprofitat la segona meitat per donar minuts a la resta de jugadors convocats i d’aquesta manera han pogut adquirir rodatge de cara a l’inici de la temporada. Entre d’altres, ha entrat Youseff, el golejador de l’equip, que ha marcat el tercer gol ben entrada la segona meitat. Aquesta diana ha esperonat el Vista Alegre, ja que ha fet dos gols gairebé seguits d’Iván Peralta. Tot i l’emoció final, la Guine ha estrenat la pretemporada amb victòria.