El Barça continua la seva preparació a la gira dels Estats Units. El tècnic Ernesto Valverde ha valorat la situació actual del club i ha parlat sobre la possibilitat de l’arribada de Neymar al club blaugrana. Ha assegurat que “de moment està en un altre equip i ja es veurà que passa”. Valverde no ha volgut donar massa importància i ha assegurat que com a entrenador “es centra amb els jugadors que té actualment en la plantilla”.

Valverde no es mulla amb Riqui Puig

Valverde tampoc no ha volgut donar pistes sobre el paper que tindrà Riqui Puig en la primera plantilla. El jove jugador, que està sent un dels més destacats d’aquest estiu, vol fer-se amb un lloc al mig del camp. Tot i així, el tècnic va assegurar que Riqui tindrà fitxa del filial i que anirà alternant els partits del primer equip amb els del Barça B.

“M’encantaria que tot anés com l’any passat”

El tècnic blaugrana ha assegurat que “posats a escollir, m’encantaria que tot anés com la temporada passada, que a l’abril ja érem campions de lliga”. També ha remarcat que després es va perdre a la Champions amb una mala imatge, però que ara només es vol centrar a guanyar-ho tot.