Neymar PSG Leonardo

Leonardo ha confirmat que les negociacions per tancar la sortida de Neymar del PSG estan més avançades, però encara no estan tancades. Això sí, el director esportiu del club francès no ha revelat amb quin club s’està negociant.

Duel Barça-Madrid

Fa setmanes que s’assegura que Neymar no vol continuar al PSG. Un fet que s’ha confirmat amb les declaracions de Leonardo. Semblava que el Barça era el club que estava més a prop de tancar la seva incorporació després de tots els rumors de l’estiu, però les males relacions del FC Barcelona amb l’equip del president del club parisenc podrien haver fet que ara fos el Madrid qui estigués més a prop del fitxatge. Neymar és un vell somni de Florentino i els mals resultats d’aquesta pretemporada poden fer que acabi vestint la samarreta blanca.

Sense convocar

Leonardo ha confirmat que Neymar no entrarà a la convocatòria per jugar el primer partit de Lliga. El brasiler no jugarà en una decisió de club. Minuts abans, el tècnic del PSG, Thomas Tuchel, no s’ha volgut mullar amb la convocatòria del brasiler i ho ha supeditat a la recuperació d’unes molèsties.