El Guineueta no ha baixat a la Primera Catalana, però malauradament el descens és cosa d’hores o de dies després d’empatar contra el Vilafranca 2 a 2. El conjunt de Nou Barris, després de la victòria del Castelldefels, es troba en mans dels Sants, que juga contra el Sant Andreu a casa a la tarda. Si el santsencs empaten o guanyen, la Guine baixarà de categoria. Per tant, l’aventura del Guineueta a Tercera només hauria durat un any.

El Vilafranca s’avança abans del descans

La primera meitat ha estat de domini local. El Vilafranca, conscient que una victòria el permetia allunyar-se una mica de la zona de descens, ha buscat el gol des de l’inici. Després de diverses ocasions del conjunt vilafranquí, finalment Xavi Pluvins ha marcat l’1 a 0 en el minut 38. Un cop dur per a l’equip de Nou Barris, que sabia de la situació delicada en què es trobava. Tot i això, els de Luis Gallego hi han reaccionat i ha tingut una oportunitat clara per empatar abans dels descans.

El Guineueta empata dues vegades amb un home més

A la segona meitat, la Guine ho ha intentat. Cristian ha enviat per sobre el travesser al minut 53. Poc després ha arribat una jugada clau, el penal d’Eric Via sobre Buba, que ha significat l’expulsió del defensa del Vilaranca per doble targeta groga. Guddy ha fet l’empat des dels onze metres i ha il·lusionat el conjunt visitant. Tot i això, Víctor Oribe ha marcat el 2 a 1 en el minut 65, la qual cosa significava que la Guine tornava a ser equip de Primera Catalana. Però el Guineueta no ha volgut llançar la tovallola i Óscar Muñoz ha fet l’empat a dos en el minut 87, un resultat que no beneficiava cap dels dos equips.