El Muntanyesa ha remuntat davant les Franqueses i s’ha acabat imposant per 5 a 1. Després del gol inicial dels vallesans, Aumatell, Velillas, de penal, Dimas, Miguel i Miki Poveda han capgirat el marcador. Amb aquest marcador, els de Nou Barris tenen l’ascens a tocar. De fet, la pròxima jornada poden aconseguir-lo, però no dependran d’ells mateixos. Per tornar a la Tercera Federació els de Nou Barris han de guanyar al camp del Palamós i el Lloret ha de perdre al camp de la Unificació Llefià.

Aumatell empata per al Muntanyesa

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos dels barcelonins, ja que en el minut 4 Omar Qanni, després d’un mal refús defensiu, ha aprofitat per 0 a 1. A partir d’aquí, la Monta s’ha bolcat sobre l’àrea dels vallesans a la recerca de l’empat. I la insistència ha tingut premi, ja que en el minut 24 ha estat Jordi Aumatell qui ha aconseguit l’empat a 1 per al Muntanyesa. El gol encara ha donat més confiança i moral als de Raul Paje i Fernando Velillas ha estat a punt de fer segon en un llançament de falta. La Monta ha continuat dominant i generant perill, de fet, Alberto Roman ha evitat el gol dels barcelonins després d’una rematada de Pompido. Al descans s’ha arribat amb empat a 1.

Velillas, Dimas i Miguel signen la remuntada

El Muntanyesa ha capgirat el marcador només començar la segona part. En el minut 48, Alberto Roman ha fet penal sobre Aumatell i Velillas ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer el 2 a 1. La Monta ha seguit dominant i Miguel ha estat a punt de fer el tercer, però la seva rematada ha anat al travesser. Qui sí que ha encertat entre els tres pals ha estat Dimas, que en el minut 68, ha signat el 3 a 1. A més, qualsevol possibilitat de reacció dels vallesans s’ha complicat després de l’expulsió d’Adarve en el minut 71. Els barcelonins han encarrilat definitivament el partit gràcies al 4 a 1 de Miguel. Els de Raul Paje han tancat el marcador amb el cinquè obra de Miki Poveda.

Aquesta és la catorzena jornada consecutiva sense perdre del Muntanyesa, que ha sumat 11 victòries i tres empats.