L’EE Guineueta ha guanyat contra la UE Tona per 4 a 1 i ha aconseguit l’ascens a Tercera RFEF. Els de Nou Barris havien de remuntar un 2 a 0 de l’anada per aconseguir pujar de categoria. Una remuntada èpica amb tres gols a les acaballes del partit i un penal aturat per capgirar una eliminatòria que semblava impossible. Un partit que, sens dubte, quedarà a les retines dels aficionats de Nou Barris durant molts anys.

Primera part amb domini però sense gols

Els de Luis Gallego han començat bé i han portat la iniciativa del partit. La Guineueta ha controlat la pilota davant un Tona que ja li anava bé deixar la pilota a l’equip rival. Malgrat el control, els locals no han generat ocasions de perill fins al tram final i totes en fora de joc. Tot i la insistència dels locals, el partit ha anat al descans sense gols.

Remuntada èpica al temps de descompte

La segona part ha començat de la millor manera per la Guineueta. Una gran jugada de Nil Puigmacià ha servit perquè Goodbless obri la llauna just a la represa. Els de Luis Gallego han anat endavant i Nil gairebé fa el segon. Quan semblava que la Guine aconseguiria igualar l’eliminatòria ha arribat el gol del Tona. Una jugada que des del terra, Alejandro Gaitán ha estat murri per empatar el partit en el minut 60. Els locals, que necessitaven tres gols per pujar de categoria, ho han estat intentant sense parar però sense encert. Finalment, altra vegada Goodbless ha donat esperances als de Nou Barris amb el 2 a 1. L’equip encara ha sortit més esperonat després d’un penal a favor del Tona que Pol Vallès ha fallat amb una gran aturada del porter de la Guineueta, Yan Carlo. Els homes entrenats per Luis Gallego han continuat insistint i Eric Simó ha fet el tercer en el minut 91. Amb l’èpica sota el braç, Edu ha fet el quart que ha fet embogir el Municipal de la Guineueta, amb invasió de camp inclosa dels aficionats. La Guine puja a Tercera RFEF.