Pep Guardiola ha criticat la gestió dels predecessors de Joan Laporta al Barça. Quan li han preguntat per l’actual situació econòmica del club, Guardiola no s’ha mossegat la llengua en una referència a clara a Josep Maria Bartomeu. “Si el Barça es va gastar 400 milions en tres jugadors i salaris alts és un problema del Barça, o dels que estaven abans, que van generar aquesta situació. Que cadascú assumeixi la seva responsabilitat”.

Guardiola defensa la gestió de Laporta al Barça

L’entrenador del Manchester City, que ahir va sopar amb Joan Laporta a Barcelona, ha defensat la gestió del president del Barça. Aquests han estat els elogis de Pep Guardiola a Laporta: “El Jan està fent un esforç titànic, ningú no es podia pensar renovar l’equip com ho van fer i guanyar la Lliga com ho han fet. Tot l’agraïment i el crèdit per com ho han fet de bé.”

A més, Guardiola també s’ha pronunciat sobre si Laporta és el millor president per al Barça: “Això ho han escollit els socis, si l’han escollit una altra vegada és perquè pensen que ho és. Malament no ho està fent, això segur.”