El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, ha parlat sobre el futur d‘Ilkay Gündogan. El jugador del club anglès acaba aquest any i el Barça està molt interessat a fitxar-lo. Guardiola ha estat clar quan ha dit que “si el Barça incorpora Gündogan s’emportarà un jugador espectacular”.

Guardiola és conscient que Xavi ha parlat amb Gündogan

De totes maneres, l‘entrenador de Santpedor també ha volgut deixar clara la seva opinió i la del City sobre el migcampista alemany. Guardiola ha assegurat que “em consta que estan molt interessats i el City també està molt interessat. Estem tots dos molt interessats. Tant de bo es quedi amb nosaltres, però si al final decideix venir al Barça farà un fitxatge extraordinari“.

Guardiola ha anat més enllà i ha deixat clar que ell no és l’encarregat de negociar cap contracte. En aquest sentit i referint-se a Gündogan ha afirmat que “em consta que el Barça el vol i que Xavi l’ha trucat diverses vegades”. L’entrenador del City ha tornat a repetir que volen que es quedi a Manchester, però que “si al final decideix venir a Barcelona li diré que s’ho passarà molt bé”.