Els Gòtics han perdut la final de la Copa Catalana de Rugbi contra l’Hospitalet per 15 a 19. Els del mamut han començat el partit amb un assaig matiner, però el conjunt visitant els ha remuntat el resultat. Els barcelonins han tingut la victòria a tocar, quan guanyaven 15 a 14, però un assaig quan l’enfrontament estava a punt d’acabar ha fet guanyar el conjunt riberenc.

Primera part molt calenta

Els dos equips eren conscients del que s’hi jugaven i han sortit molt intensos al partit. La contundència física ha predominat durant tot el primer temps i, en algun moment, l’ambient ha arribat a escalfar-se fins al punt que alguns jugadors han provocat diverses picabaralles. Qui s’ha avançat primer, però, han estat els Gòtics, amb un assaig de Matías Germán. El conjunt barceloní, però, no ha convertit el xut a pals posterior. L’Hospitalet, després que els Gòtics obrissin la llauna, s’han posat les piles i han canviat el guió. Federico Lepore, amb un xut de càstig, Tomas Carruthers, amb un drop, i Lennin Duarte, amb un assaig, han col·locat el conjunt visitant al davant en el marcador per un total de 5 a 11. Els Gòtics, abans de la mitja part, però, han retallat distàncies amb un xut de càstig que ha convertit Pau Villar, que minuts després ha estat expulsat per fer una falta antiesportiva.

Final d’infart

La segona part ha començat igual d’intensa que la primera i és que pocs minuts després de la represa l’Hospitalet s’ha quedat amb un jugador menys després de l’expulsió de Josep Miró. Els visitants, però, no han abaixat els braços i han aconseguit augmentar la distància al marcador amb un xut de càstig executat per Federico Lepore. Amb el 8 a 14 al marcador el partit semblava sentenciat, però en els últims instants els Gòtics han aconseguit un assaig. Tot depenia d’un xut i Ramón Díaz ha estat l’encarregat de transformar-lo, cosa que ha posat els del mamut al davant en el marcador (15-14). L’Hospitalet, però, ha aconseguit un assaig de Federico Lepore en l’última jugada de partit i ha guanyat la final per 15 a 19.