Barça - Granada Lliga F Ewa Pajor celebra gol

El Barça ha sumat un altre triomf a la Lliga F contra el Granada en un partit plàcid per a les blaugrana. Les jugadores entrenades per Pere Romeu han superat les andaluses per 10 a 1, que han patit per evitar una golejada més àmplia. Amb aquest resultat, les blaugrana són líders provisionals de la Lliga F.

Gol matiner i doble homenatge a Marta Torrejón

Quan un equip arriba a la primera ocasió de gol i marca l’1 a 0 al segon minut de l’enfrontament qualsevol tàctica defensiva perd consistència. La diana de la davantera Ewa Pajor ha servit per treure pressió a les futbolistes al Johan Cruyff. Tot i això, Cristina Postigo ha posat a prova Cata Coll amb un xut llunyà que la portera ha refusat a córner.

El domini territorial de les blaugrana ha estat total. Al minut 30 Rölfo ha estat a punt de fer el segon, però qui l’ha marcat ha estat Marta Torrejón, després d’una assistència de cap d’Alexia Putellas després d’un servei de córner. Torrejón havia estat homenatjada a la prèvia de l’enfrontament pels 20 anys com a futbolista professional. Doble homenatge per a la futbolista de Mataró. Era el minut 35, però les de Pere Romeu en volien més. Un penal clar sobre Caroline Graham Hansen ha permès que Alexia marqués el 3 a 0 al 44 i Claudia Pina ha fet el quart ja en el temps afegit del primer temps després d’una passada de Rölfo. El 5 a 0 l’ha marcat Ewa Pajor, que ha sumat un doblet, després d’una jugada extraordinària de Graham Hansen.

Més gols a la segona part

A la segona meitat, les coses han començat diferent, primer amb un gol anul·lat al Barça i després amb l’únic gol de les andaluses, obra d’Ornella, que ha fet un gran xut des de fora de l’àrea. Però el Barça ha reaccionat i ha continuat el domini del partit. Rölfo ha fet el 6 a 1; Graham Hansen, el 7 a 1, i Ewa Pajor ha marcat el 8 a 1, que significava el triplet en el seu compte particular i el cinquè gol de la temporada. Aitana s’ha volgut afegir a la festa amb una jugada personal al minut 78, un golàs que marca la categoria de la millor jugadora del món. I Alexia ha arrodonit la golejada amb el 10 a 1 ja en el temps afegit.