Lucy Bronze fa un golàs amb Anglaterra
@Lionesses

Els fitxatges del Barça de Jonatan Giráldez han il·lusionat els seguidors blaugrana i les imatges que ens arriben d’alguns d’ells ho demostren. L’anglesa Lucy Bronze, que es troba amb la seva selecció preparant l’Eurocopa de futbol que es disputarà el mes de juliol, ha fet un gol per emmarcar en el partit amistós que han disputat Anglaterra i Holanda.

Lucy Bronze, una lateral golejadora

Fa una setmana, el Barça feia oficial el fitxatge de Lucy Bronze per a les dues pròximes temporades. La jugadora arribava del Manchester City sent considerada una de les millors jugadores de l’última dècada fins al punt de rebre el premi ‘The Best’ fa dues temporades.

Bronze, que aquests dies es troba concentrada amb la selecció anglesa preparant l’Europeu d’Anglaterra que es disputarà del 6 al 31 de juliol, ha estat la gran protagonista en el partit amistós que han disputat les angleses contra Holanda. Un enfrontament que ha acabat amb golejada de l’equip de Bronze per 5 a 1.

El gol de Bronze, que ha obert el marcador a la mitja hora de partit, ha arribat després d’una bona incorporació de la lateral blaugrana per la dreta i, quan ha arribat a prop de la línia de fons, ha fet una centrada que s’ha anat enverinant fins entrar per l’escaire de la porteria holandesa sense que Sari Van Veenerdaal pogués fer res per evitar el gol. Bronze, un cop ha acabat el partit, ha reconegut que volia fer una centrada.