La brasilera Geyse Ferreira va viure la seva primera gran nit amb el Barça. Va fer dos gols, igual que Patri Guijarro, una de les capitanes que ha fet un pas endavant al camp ara que no hi és Alexia Putellas.

Un Gamper sense Alexia però amb la mateixa animació

El trofeu Joan Gamper era el quart partit de la pretemporada de les blaugrana. Van guanyar per 10 a 0 l’AEM de Lleida, van perdre per 2 a 1 davant el Bayern de Munic, posteriorment van empatar a un gol contra el PSG, i finalment aquesta golejada contra el Montpeller per sis a zero al Johan.

Alexia, referent fora del camp, Geyse i Patri, a la gespa

Alexia Putellas es perdrà bona part de la temporada per culpa d’una lesió però continua sent el cor de la plantilla. A la presentació de l’equip va prometre que guanyaran la Champions, ni més ni menys.

El partit del Gamper va ser una festa per a les més de 5.000 persones que van anar a l’Estadi Johan Cruyff. I van veure la nova gran golejadora blaugrana. Geyse Ferreira va tenir una estrena exemplar. Enguany Patri Guijarro serà encara més important sense Alexia a la gespa. La centrecampista va fer el dos a zero amb un xut potent des de fora de l’àrea. Però com que la mallorquina sempre prova coses, va tenir el premi d’un nou gol en rematar una falta servida per Claudia Pina. Amb tres a zero va acabar la primera part i el Montpeller ni s’acostava l’àrea blaugrana.

La segona part per a les més joves

A la segona part el festival va continuar, aquest cop la societat Bronze-Geyse va acabar amb el quatre a zero, el segon de la brasilera. El Barça d’aquesta temporada penja moltes pilotes a l’àrea, ahir va fer quatre dels sis gols, de cap. Aquest de Fridolina Rolfo a centrada de Geyse, que era a tot arreu. Giráldez va fer jugar moltes jugadores del filial, també Ari Arias, una jugadora que ha arribat al Barça procedent del futbol base del Reial Madrid. La davantera va fer un gol de bandera en driblar amb gran qualitat la portera francesa Romane Salvador i fer el sis a zero final. El trofeu el van recollir Marta Torrejón i Alexia Putellas, mentre que Patri Guijarro va rebre el guardó de millor jugadora del matx.