Aquest dijous s’ha presentat El Senyor Ramon, el primer “think tank” del Barça o laboratori d’idees, en un acte privat que s’ha fet al local Artchimboldi. Aquest espai portarà el nom d’El Senyor Ramon, i pretén reflexionar, debatre i fer propostes a l’entorn del Barça.

El “think tank” està format per socis i aficionats

Un grup de 30 socis i aficionats del Barça són els qui han decidit crear aquest laboratori blaugrana. El Senyor Ramon està format per empresaris, dirigents d’empreses, professionals liberals, emprenedors i persones vinculades al món de l’esport. Per l’acte s’ha convidat algunes persones vinculades a l’esfera blaugrana, fins i tot hi ha estat present el portaveu del Barça, Josep Vives.

think tank fcb

El Senyor Ramon serà mensual

El grup creador del laboratori d’idees té la intenció de trobar-se mensualment per organitzar xerrades, conferències, sopars debat, taules rodones i debats vinculats a l’actualitat del club o als models de gestió de l’entitat. Estarà obert als aficionats i es convidarà protagonistes del club i especialistes en les matèries que debatin, com ara, per exemple, la gestió econòmica del club, el model de joc, Masia 360 o l’Espai Barça.

think tank fcb