alexia putellas
Foto: EFE - Alejandro Garcia

Alexia Putellas va viure una nit històrica al Johan Cruyff en el Barça-Benfica. Com si d’una muntanya russa es tractés, la capitana blaugrana va tenir una nit frenètica i farcida d’emocions contradictòries. Alexia Putellas es va convertir en la màxima golejadora en tota la història del Barça a la Champions. I, més enllà del rècord, la sensació que va transmetre la de Mollet del Vallès és que no hi ha res millor per esvair tots els dubtes sobre el seu futur al Barça que parlar a la gespa.

En plena allau de notícies sobre les condicions que exigeix Alexia Putellas per renovar contracte, la dues vegades Pilota d’Or va parlar al camp. Ho va fer amb un doblet en el triomf per 5-0 al Benfica, però sobretot, amb una celebració contundent: agafar l’escut del Barça i fer-li un petó. Una declaració d’intencions per resoldre dubtes als més incrèduls: Alexia Putellas vol seguir i seguirà al Barça.

Alexia Putellas protagonitza l’ensurt de la nit a la Champions

Més enllà del doblet i d’arrencar el matx alçant el trofeu que acredita el Barça com el millor equip del món, Alexia Putellas va protagonitzar l’ensurt de la nit. La capitana va haver de ser substituïda al descans per unes molèsties al genoll que es va trinxar ara fa més d’un any. Unes molèsties que no han augmentat i que permetran que Alexia Putellas disputi el clàssic contra el Reial Madrid a Montjuïc d’aquest diumenge.