Gerard Pique celebrant

Gerard Piqué ha anunciat que es retira del món del futbol amb 35 anys després de més de 15 temporades com a professional. L’encara central blaugrana és un dels jugadors amb més trofeus del futbol internacional. En 37 ocasions Gerard Piqué ha aixecat un títol en la seva trajectòria futbolística, ja sigui amb el Barça, el Manchester United o la selecció espanyola.

Títols destacats de Gerard Piqué

Gerard Piqué va començar aixecant els primers títols amb la selecció espanyola de futbol sub-19 a l’Europeu l’any 2006. Anys més tard, començaria a destacar amb els clubs internacionals, com el Manchester United, guanyant la Premier League i la Community Shield el 2008.

El 25 de maig del 2008 arribaria al FC Barcelona, aconseguint en el club català un total de 30 títols. 8 vegades campió del títol de Lliga, 4 Champions League, 7 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Europa, 6 Supercopes d’Espanya, són molt dels trofeus destacats amb els blaugrana.

Amb la selecció espanyola de futbol també seria peça clau per aconseguir dos títols que han marcat història: Campió del món al Mundial de Sud-àfrica el 2010, i campió de l’Eurocopa del 2012.