SERGIO GONZÁLEZ, entrenador RCD Espanyol B "Yo creo que ha sido un partido donde los dos hemos tenido nuestros momentos. Pero sí que es verdad que hemos competido con todas las de la ley. Ellos lo han dado todo, nosotros nos hemos vaciado también. Yo creo que hubiera sido injusto, más que nada, hubiera sido injusto que alguien no se hubiera llevado nada."

Els de Sergio González s’han avançat en el marcador amb un gol de Rober en la primera ocasió. Durant la primera part, els blanc-i-blaus han dominat el partit. Els de l’Hospitalet només han gaudit d’una ocasió clara, que Koke ha tret sense problemes. A la represa, els visitants han sortit més endollats i han tingut la possessió de la pilota. Això ha permès a l’Hospitalet empatar el partit amb un gol de cap d’Haro. L’àrbitre ha pitat penal a favor dels visitants després d’unes mans de Canario dins l’àrea. José Antonio Méndez l’ha transformat i ha posat l’equip al davant en el marcador. Al minut 74, Rober ha estat expulsat en veure la segona groga i ha deixat els de Sergio González amb 10. Tot i ser-ne un de menys, els blanc-i-blaus s’han refet i quan faltaven cinc minuts per al final, Jairo ha marcat el gol de l’empat.

RCD Espanyol B: Koke, Rober, Duarte, Eric, Ferran, Paul (Xavi Puerto, min 73), Luque (Iván Sales, min 59), Joan, Mamadou (Borja, min 80), Canario i Jairo.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, M. Viales, Moyano, Provencio, Haro, Pol, Iván Salvador (Akinsola, min 64), Pirulo (Ariday, min 46) i Canario (Lucas Viale, min 75).

Gols: 1-0, Rober (min.3); 1-1, Haro (min 56); 1-2, Canario (min 72), i 2-2, Jairo (min 85).