El Barça B ha superat el Sabadell al Miniestadi per 5 a 1. Els de García Pimienta han remuntat el gol inicial dels arlequinats i segueixen apropant-se a les places de promoció d’ascens a Segona Divisió.

El Mini, un fortí

Els blaugrana han estat fent un fortí del seu camp, on només han perdut un partit des que va començar la Lliga. Va ser a la segona jornada davant l’Egea. D’ençà, només victòries i empats.

Inici trepidant

El partit ha començat sense treva i els dos equips han colpejat ràpid. Els primers a fer-ho han estat els arlequinats mitjançant Arturo al minut 4. Els de Garcia Pimienta no s’han posat nerviosos i Carles Pérez ha empatat sis minuts després. L’extrem ha afusellat el porter visitant en aprofitar una gran assistència de Riqui Puig. Després d’aquesta voràgine ha arribat la calma però amb el Barça dominant la possessió. Abans del descans, Collado ha tingut el segon a tocar, però el porter Roberto ho ha evitat amb una gran intervenció.

El xou de Carles Pérez

La segona meitat ha començat amb el mateix ritme que la primera. Arturo ha estat a punt de tornar a sucar només xiular l’àrbitre, però Miranda ho ha evitat amb Peña ja superat. Carles Pérez, en canvi, sí que ha tornat a veure porteria. El 7 blaugrana ha clavat la pilota al pal llarg i ha capgirat el marcador. El mateix Carles Pérez ha estat l’encarregat de sentenciar el partit amb el seu hat trick particular. Collado s’ha afegit a la festa amb el quart i Vilarrassa ha tancant el marcador  amb el definitiu 5 a 1.

La pilota, cap a casa

El jugador blaugrana ha atès la premsa després del partit i ho ha fet amb un somriure d’orella a orella. A més, l’extrem portava sota el braça la pilota del partit. Una tradició dels jugadors que fan hat-trick en un partit.