El FC Barcelona ha superat el Manchester City per 3 a 0 en l’anada dels quarts de final de la Champions que s’ha disputat a Monza. Les blaugrana, amb els gols d‘Oshoala a la primera part i Mariona Caldentey i Jenny Hermoso a la segona, s’han imposat a les angleses, que jugaran la tornada a Anglaterra amb la necessitat de remuntar una eliminatòria gairebé impossible.

Domini blaugrana i gol 100 a la competició

El Barça ha començat fort i valent. Les jugadores entrenades per Lluís Cortés han dominat la pilota i no han deixat jugar el Manchester City. Després d’una primera part amb moltes ocasions, l’única que s’ha materialitzat ha estat la d’Oshoala en el minut 35, en el que ha estat el gol 100 el Barça a la Champions.

La sentència arriba a la segona part

A la represa, un penal clar a Oshoala ha servit perquè Mariona Caldentey fes el segon. El City també ha gaudit d’un penal, però Sandra Paños ha aturat el llançament de les angleses. La portera blaugrana ha estat providencial per mantenir la porteria a zero en les poques però clares arribades del conjunt anglès. A les acaballes un xut d’Alèxia Putellas a pal ha servit perquè Jenny Hermoso aprofiti el rebot per fer el definitiu 3 a 0.

Estem preparades per jugar davant qualsevol equip europeu.