El Barça guanya el Rayo Vallecano
@FCBarcelona

El Barça ha guanyat el Rayo Vallecano per 3 a 1, amb gols de Piqué, Messi i Suárez en un partit còmode per als blaugrana, ja que han hagut de remuntar el gol inicial dels madrilenys.

Primera meitat amb sorpresa

Tot i que el Barça ha sortit dominant el joc, el Rayo no s’ha arronssat i ha avisat amb jugades al contraatac. D’aquesta manera, els madrilenys s’han avançat al marcador amb un golàs de Raúl De Tomás que ha batut Ter Stegen per baix.

Els culers han seguit buscant la porteria rival fins que, al llindar del descans, Piqué ha rematat al fons de la porteria una centrada de Leo Messi que servia una falta directa. Així doncs, el resultat ,al descans, ha estat d’empat a un gol.

Comoditat i rotacions

Als quatre minuts de la represa, Messi ha fet el segon per al Barça, després de transformar un penal que Jordi Amat havia fet sobre el portuguès Semedo. Amb el marcador a favor, Valverde ha aprofitat per donar descans a Busquets i Arthur, pensant en el partit de Lliga de Campions contra l’Olympique de Lió d’aquest dimecres.

No ha estat fins la recta final de partit que els blaugrana han tancat el partit amb un gol de Suárez que ha rematat a plaer una jugada de combinació de Dembélé i Rakitic. Amb el gol de l’uruguaià, el Barça ha donat el partit per tancat i manté el liderat de Primera Divisió, seguit per l’Atlètic de Madrid a 7 punts.