El Barça, campió des de fa diverses jornades, va començar el partit de la millor manera possible. Encara no s’havia jugat un minut que Pablo Álvarez va signar el 0 a 1. Va ser però, un miratge perquè el Liceo, que es jugava acabar tercer, i ho va aconseguir gràcies a la seva victòria i a la derrota del Vic, va reaccionar i abans del descans va capgirar el marcador. Di Benedetto, Josep Lamas i Carballeira van ser els autors dels tres gols dels gallecs en aquesta primera part. A la represa, Coy va augmentar l’avantatge dels locals i amb el 4 a 1 el partit va quedar gairebé sentenciat. Gual va marcar per al Barça, però els blaugrana no van poder reduir més la distància. Per tant, l’equip va tancar el curs amb una derrota i no va poder regalar una victòria al tècnic Ricard Muñoz. L’entrenador, després de quatre temporades al capdavant de l’equip, davant el Liceo va posar punt final a la seva etapa com a tècnic del Barça d’hoquei patins.