Lliga Femenina fase final 2021
@CompeticionFEB

El Barça CBS i el Lima Horta ja coneixen els rivals de cara a aconseguir l’anhelat ascens de categoria. El premi de la fase final és, ni menys ni més, jugar a la màxima categoria del bàsquet estatal, la Lliga Femenina.

La Lliga Femenina passa per Leganés

Aquesta fase final de la Lliga Femenina 2 es disputarà íntegrament al Pavelló Europa de Leganés del 8 a l’11 d’abril. Dels 12 equips classificats, només dos podran accedir a l’ascens. La fórmula escollida és la divisió en quatre grups de tres equips, que s’enfrontaran entre si del dijous al dissabte. El campió de cada un dels quatre grups passarà a les semifinals, que es jugaran el diumenge 11. Els equips guanyadors d’aquesta ronda seran equips de la Lliga Femenina.

Lliga Femenina fase final 2021
@CompeticionFEB

Els rivals del Barça CBS

El conjunt que entrena Isaac Fernández és un dels favorits. El Barça ha aconseguit imposar-se en tots els partits de la primera fase, 26, i amb molta solvència. Per aquest motiu han estat cap de sèrie en el sorteig. Ara bé, les blaugrana hauran de ratificar el bon estat de forma en una fase final molt complicada. El Barça forma part del grup 1:

  • Barça CBS
  • CB Alcobendas
  • Celta Baloncesto

El Lima Horta, al grup 2

El Lima Horta va acabar segon del grup C amb 23 victòries i tres derrotes. Les hortenques tindran un rival complicat com és l’amfitrió, el Leganés, que només ha perdut un partit dels 26 que ha disputat i que tindrà el suport del públic. A més a més va ser l’últim de la fase de grups, quan ja estava classificat com a primer. L’altre equip del grup és el Miralvalle extremeny. Aquests són els equips del grup 2:

  • CB Leganés
  • Lima Horta Bàsquet
  • CB Miralvalle

Només un equip barceloní, com a molt

El sorteig ha volgut que els dos equips barcelonins s’enfrontin entre si en cas que acabin en primer lloc dels seus grups. Per tant, si el Barça CBS i el Lima Horta aconsegueixen acabar en primer lloc s’ho hauran de jugar tot a una carta en una de les semifinals.