@urbanworldserie

Les Festes de la Mercè acolliran per primera vegada l’Extreme Barcelona, una onzena edició que es farà aquest cap de setmana, 25 i 26 de setembre, al Parc del Fòrum.

L’Extreme Barcelona es renova

L’edició de l’Extreme Barcelona del 2020 es va fer a porta tancada per la pandèmia per la covid-19, però en aquesta edició del 2021 el públic hi podrà ser present. Aquesta edició es renova amb disciplines noves dels esports urbans amb competicions de gran nivell, i amplia l’oferta amb cultura i música urbana. Tindrà competicions com els Scooter World Championships, amb un clar objectiu de convertir l’escúter en esport olímpic. També s’hi podran seguir proves de BMX i de skateboarding.

En destaca l’espectacularitat de la primera MegaRamp de Barcelona des dels X Games del 2013, que es podrà veure en l’Action Space Mega Ramp World’s Best Trick. La dansa també entrarà en acció amb el breaking, una disciplina urbana que serà esport olímpic als Jocs de París 2024. Es podrà veure el flow dels millors b-boys i b-girls. La vessant esportiva inclourà també una competició de bàsquet 3×3 amb quatre pistes.

“Flex”, la nova paraula dels Extreme Barcelona

Aquesta és la paraula, “flex”, que defineix la nova aposta de l’Extreme Barcelona. La música urbana entrarà per la porta gran amb els Flex Moments, concerts flaix de 15 minuts amb artistes emergents del rap, el trap i el hip-hop, que actuaran just abans de les finals, com poden ser Sofia Gabanna, Mishii, NFX, Lauren Nine o Juicy Bae. L’art urbà també estarà present al Parc del Fòrum amb els millors artistes de la pintura amb esprai, que deixaran empremta amb les seves obres d’art. L’Extreme Barcelona tancarà amb la competició Urban Roosters, en què els millors freestylers participaran en una batalla de rap improvisat.